Galerij der Groten

Introductie

Nunspeet is een ondernemend dorp. En dat is al jaren zo. In de Galerij der Groten presenteert De Grote Sprong 6 ondernemers die inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt. Zij vertellen hoe ze zijn begonnen, wat een kantelpunt in hun bedrijf was en geven gouden ondernemerstips . Bekijk de filmpjes en leer van de besten.

Huib van der Vecht

Huib van de Vecht vertelt hoe hij  op zijn 12e al is gestart met ondernemen, wat  hij  in 1971 tijdens een reis in de VS zag en wat een kantelpunt werd voor zijn onderneming. Uiteraard heeft hij ook een aantal tips waar je je voordeel mee kunt doen!

Karel van der Woude

Karel van der Woude vertelt hoe hij als kleine jongen al in de handel zat. Hoe zijn moeder het zaken doen stimuleerde. En ook waarom hij de Hema startte in Nunspeet. En natuurlijk waarom hij graag in Nunspeet zaken deed.

Piet Mosterd

Piet Mosterd heeft met zijn team het bedrijf AWL in 30 jaar uitgebouwd naar 750 medewerkers op 3 continenten. High tech op de Veluwe, begonnen in Nunspeet. Hij zorgt ervoor dat hij de concurrent altijd een halve voet tot een voet voor is. Maar: het team is het aller- aller belangrijkste geweest voor het succes van AWL

Henk van 'Slot

Henk van ’t Slot heeft van de Hakron een landelijke speler in de bouwwereld gemaakt. Door goed te kijken naar mogelijke vernieuwingen in de bouw, deze zelf te ontwikkelen, door hard te werken, mee te denken met je klanten en goed op je cijfers te letten.

Jaap Frens

Jaap Frens is met de recht de grondlegger van de werkwijze voor veel bedrijven in de seniorenmarkt in Nunspeet. Door het zelf ontwikkelen van goede, uitstekende producten. Goed luisteren naar je klanten en een eigen verkoopmethodiek hebben van Well-Fair een uniek bedrijf gemaakt.

Louis Hellebrekers

Louis Hellebrekers kwam uit Limburg en begon in Nunspeet bij een baas. Maar hij had al snel gezien dat hij dit veel beter kon. Doordat hij altijd 5 jaar vooruit keek kon hij inspelen op de veranderingen in de markt. Wil je weten hoe Louis zijn mensen bij het bedrijf hield?