Over De Grote Sprong

Achtergrond

Nunspeet en omgeving heeft prachtige bedrijven voortgebracht. Deze regio heeft de potentie om nog veel ondernemender te worden.

Om deze potentie te benutten, is het van belang om meer economisch verkeer te realiseren. Als er meer economisch verkeer rondom Nunspeet is, wordt het aantrekkelijk voor bedrijven en personen om hiernaartoe te komen.

Er kan gewacht worden tot dit vanzelf gebeurt, of er kan initiatief genomen worden om een omgeving te creëren waarin de groei gefaciliteerd en versneld wordt. De Grote Sprong biedt deze omgeving. Door succesvolle ondernemers uit de regio te verbinden met veelbelovende ondernemers uit diezelfde regio, kan er geweldige groei gerealiseerd worden. Van, door en voor ondernemers uit de regio Nunspeet.

Het ontstaan

De Grote Sprong is ontstaan vanuit een groep gedreven ondernemers die potentie zien in het op weg helpen van ondernemers die met hun bedrijf in de opstartfase zijn of klaar zijn voor de volgende stap. Het starten van een bedrijf is niet het moeilijkste gedeelte, maar het winstgevend op de goede manier te laten groeien is een stevige uitdaging.

Wat levert het op?

De Grote Sprong is een stichting die tot doel heeft startups en scale-ups uit de omgeving Nunspeet versneld winstgevend te laten groeien.

De Grote Sprong creëert een innovatieve omgeving waarin startups en scale-ups de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om snel en professioneel uit te groeien tot succesvolle en waardevolle bedrijven. 

De deelnemers in de stichting zijn zeven ondernemers die allemaal verbonden zijn aan de regio Nunspeet. Door middel van het inzetten van hun kennis, kapitaal en creativiteit vanuit een inspirerend pand in het centrum van Nunspeet. De Grote Sprong is dé kraamkamer van veel succesvolle bedrijven in onze regio.

De Grote Sprong voor startups en scale-ups


Zet de volgende stap voor jouw bedrijf en laat je inspireren door ervaren investeerders. Leer van hun fouten, haal voordeel uit hun netwerk en werk samen toe naar een succesverhaal.

Wie zijn de investeerders?

De zes investeerders hebben allemaal een verschillende achtergrond. Dit zorgt voor brede kennis van verschillende branches en vakgebieden. Een greep uit de kennisgebieden binnen De Grote Sprong: internationale handel, marketing (zowel online als offline), modern werkgeverschap, IT en automatisering van processen, bedrijfskundige en financiële kennis, retail (zowel grootbedrijf als mkb, groothandel, automotive en franchising).

Lees meer over de investeerders

Het is tijd om De Grote Sprong te wagen!

Hoe werkt het?